Депутатите разместиха програмата си за седмицата. Прието беше  предложението да

...
Депутатите разместиха програмата си за седмицата. Прието беше  предложението да
Коментари Харесай

Депутатите изслушват финансовия министър и шефа на ДАНС за отнемането на концесията за Росенец от Лукойл

Депутатите разместиха програмата си за седмицата. Прието беше  предлагането да бъдат изслушани финансовият министър Асен Василев и ръководителят на ДАНС Пламен Тончев по отношение на отнемането на концесията за пристанище " Росенец " от компанията " Лукойл ".

Второто четене на бюджетите на ДОО и Националната здравна каса влязоха с преимущество в дневния ред за през днешния ден.

Още с откриването на пленарното съвещание стана ясно, че проблемите в подредбата на точките в дневния ред занапред стартират. От " Възраждане " предложиха удължение на пленарния ден до приемането на бюджетите на Здравната каса и Държавното публично обезпечаване. От Българска социалистическа партия упрекнаха, че заложената първа точка е смяна на състава на комисията по околна среда и води не дава отговор на публичните потребности. Георги Свиленски съобщи:

" Отново на българските жители споделяме - дайте ние тук да си разпределим, да си изберем, а бюджетът на Здравната каса, държавното публично обезпечаване, те там 5-а, 6-а точка ".

Второто четене на бюджетите на ДОО и Здравната каса станаха първа точка за през днешния ден. Народните представители удължиха работното си време до приключването на чуването на Асен Василев и Пламен Тончев. От Движение за права и свободи желаеха избора на подуправител на Българска народна банка да бъде първа точка за през днешния ден. Това докара до процедурни разногласия в залата и ръководителят на Народното събрание Росен Желязков прекъсна съвещанието за 15-минутна отмора.

Източник: БНР
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР